OFERTE PARCHET

PARCHET EXCLUSIV

ADMONTER  |  ELEGANTFLOOR  |  GARBELOTTO  |  PARCHET IEFTIN
Noi stim ca pardoseala este un foarte important element al casei dumneavoastra, care va exprima personalitatea.
Din acest motiv dorim sa facem tot posibilul a va ajuta in alegerea celei mai bune variante de pardoseala. In programul nostru de vanzari puteti identifica o gama larga si variata de modele parchet - cu accente antice, moderne, traditionale, rurale sau provinciale - adecvate spatiilor interioare (domestice, comerciale) si exterioare.
Vezi Colectia

PARCHET TRIPLUSTRATIFICAT

PARCHET TRIPLUSTRATIFICAT
Parchetul triplustratificat este un parchet fabricat din lemn 100 %, intr - o combinatie de elemente estetice si valori practice. Din punct de vedre ecologic, acest tip de parchet este ireprosabil si nedaunator sanatatii. Elementele naturale specifice esentei lemnoase din care este fabricat parchetul se regasesc in aspectul general si textura produsului finit. Instalarea si renovarea nu sunt usor de realizat, deoarece tehnica de imbinare a placilor de parchet poate utiliza sistemul "click" .
Vezi Colectia

PARCHET DUBLUSTRATIFICAT

PARCHET DUBLUSTRATIFICAT  |  STYLE COLLECTION
Parchetul dublustratificat este un nume general pentru placi de parchet de dimensiuni mai mici cu tipul de imbinare nut si feder ("tongue and groove") pe toate laturile. Placa de parchet este alcatuita din doua straturi suprapuse. Baza poate fi confectionata din placaj, HDF (High Density Fiberboard), rasinoase, mesteacan, etc. Stratul superior este cuprins intre 3,5 - 6 mm grosime, este slefuit si i se aplica 6 - 7 straturi de lac sau ulei special.
Vezi Colectia

PARCHET LEMN MASIV

PARCHET MASIV  |  PARCHET MASIV NEFINISAT  |  PARCHET MASIV TRAFIC INTENS
Lemnul este unul dintre cele mai vechi si apreciate materiale folosite drept acoperitor de pardoseala. lemnul are elemente distinctive, structura, textura si culoare naturala. Parchetul masiv este o investitie pentru cateva generatii. Grusimea parchetului permite ca acesta sa fie renovat de mai multe ori. Placile de parchet masiv sunt de diferite dimensiuni. Lungimea poate fi cuprinsa intre 400-1500 mm, latimea intre 82 - 150 mm, iar grosimea intre 18 - 20 mm.