ACASA > PARCHET EXCLUSIV > ADMONTER > MOCCA

Admonter Mocca, o gama de parchet cu produse unice care prezinta o serie de tonuri de culoare inchisa, foarte apreciate si solicitate. Pentru obtinerea unor finisaje care emana "caldura" si culori imbogatite, au fost create si puse in aplicare noi tehnologii in ce priveste aplicarea termo - tratamentelor. Incalzirea parchetului la cca.200 grade Celsius are ca efect obtinerea unor tonuri inchise, obtinute de la specii lemnoase diverse, cu textura deschisa la culoare. Prin reglari ale intensitatii si duratei de aplicarea a termo - tratamentelor se poate obtine o larga selectie coloristica, fara utilizarea substantelor chimice.

Dimensiunea panourilor de parchet este: 1850/2000 x 138/154/158/188/192/236/240 x 15 mm

Colectia Mocca ofera o gama de modele de parchet triplustratificat supus termo - tratamentelor tehnologice. Rezultatul este - pe langa schimbarea de culoare - si reducerea catre zero a gradului de umiditate al lemnului, lucru care face posibila eliminarea contractiilor, aparitia unor deformari si micsorarea tensiunilor mecanice interne, fenomene ce apar in structura lemnului.

Toate aceste recomanda acest tip de parchet pentru incaperile cu grad ridicat de umiditate si pentru a fi montat deasupra instalatiei de incalzire din pardoseala.

 

nut si feder

 

 
 

OAK MEDIUM RUSTIC
OAK MOUNYAIN KNOTTY
OAK MOUNTAIN KNOTLESS
OAK MOUNTAIN KNOTLESS WHITE
OAK MOUNTAIN KNOTTY WHITE
ASH DARK
ASH MEDIUM
LARCH KNOTTY
ROBINIA KNOTTY
ROBINIA RUSTIC
BEECH
OAK DARK KNOTTY
OAK LIMED DARK
OAK DARK KNOTLESS
OAK LIMED DARK WHITE
OAK MEDIUM KNOTTY
OAK MEDIUM WHITE
OAK LIMED MEDIUM
OAK LIMED MEDIUM WHITE
OAK MEDIUM KNOTLESS

 
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.