Parchet furnir

PAR - KI, PARCHET LEMN FURNIRUIT 

PAR-KY o colectie de parchet confectionat din HDF (High Density Fiberboard), placat la suprafata cu un strat subtire de lemn natural (furnir) apartinand unor specii de lemn autohton sau exotic. Datorita utilizarii furnirului obtinut din lemn natural, textura, culoarea si stralucirea produsului finit (parchet lemn furniruit) fac posibila distinctia intre parchet furniruit cu lemn natural si imitatia acestuia in cazul reproducerii prin laminare.

Parchet lemn furniruit recomandat pentru constructiile noi sau in cazul renovarilor.

O colectie pentru fiecare interior si orice proiect.

PARCHET IEFTIN

ACASA > PARCHET LEMN FURNIRUIT

COLECTIA PAR-KIParchet lemn furniruit

parchet - delux


PAR-KY BY DELUXE este o parte a colectiei PAR-KY. Cele 5 culori moderne urmeaza ultimul trand in materie de decoratiuni interioare. Culorile au fost stabilite in urma unui studiu international pentru panouri lemnoase, destinate a fi montate in interiorul unor spatii cu mobilier de lux.


parketi - Sound

Colectia SOUND are in vedere utilizarea unor anumite specii lemnoase. Aceste specii lemnoase sunt, de multe ori, nepotrivite sau prea scumpe pentru confectionarea parchetului masiv, dar sunt o solutie excelenta in cazul fabricarii parchetului furniruit.


parchet - Lounge

Colectia LOUNGE este cea mai potrivita pentru utilizarea in cazul traficului intens. Furnirul este lipit pe un strat ultra dur de HDF (High Density Fiberboard), rezistent la socuri puternice. In final produsul este finisat cu 8 straturi de lac rezistent.


parket - Pro

Colectia PRO indeplineste cu succes raportul optim calitate-pret. In cadrul colectiei regasim o multitudine de esente lemnoase traditionale, produsele fiind disponibile sub forma de panouri sau placi, scurte sau late, finisaj satinat.

 
       
OAK MILK
OAK DESERT
OAK MYSTERY
OAK CHOCOLATE
WALNUT SMOKED
OAK EUROPEAN
OAK MILK
OAK DESERT
OAK CHOCOLATE
ASH GOLDEN
OAK EUROPEAN
WALNUT SMOKED
BEECH COFFEE
ZEBRANO
WENGE
TEAK
AFZELIA DOUSSIE
IMBUIA
FRAKE TEMPERED
OLIVE WOOD
       
OAK EUROPEAN
OAK MILK
OAK DESERT
OAK CHOCOLATE
ASH GOLDEN
WALNUT SMOKED
ZEBRANO
WENGE
TEAK
BAMBOO STEAMED
SUCUPIRA
JATOBA
AFZELIA DOUSSIE
SHADOW MACASSAR
ROSEWOOD SANTOS
OAK EUROPEAN
OAK MILK
OAK DESERT
OAK MYSTERY
OAK CHOCOLATE
   
WALNUT SMOKED
TEAK
CHERRY AMERICAN
   

   
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.