ACASA > PARDOSEALA EXTERIOR DECKING

PARDOSEALA EXTERIOR DECKING

Pardoseala din lemn pentru spatii exterioare (Decking), supusa interperiilor atmosferice, este potrivita pentru terase, balcoane, gradini, precum si pentru piscine. Lemnul - special pregatit pentru pardoseala exterior - este rezistent la putrezire, insecte si mucegai datorita unor tratamente tehnologice speciale, care nu contin substante vatamatoare sanatatii oamenilor si animalelor. Fara discutie, este un produs total ecologic si poate fi mentinut 25 - 30 ani fara o intretinere speciala. Odata cu imbatranirea, lemnul va capata o atractiva patina argintie. Totusi, pentru prevenirea procesului de imbatranire a lemnului se poate opta pentru un finisaj cu uleiuri naturale de teak. Cu siguranta ca pardoseala exterior imbogateste si infrumuseteaza orice suprafata exterioara, datorita texturii si culorii naturale a lemnului.

Este disponibila sub forma urmatoarelor esente lemnoase distincte: ipe/lapacho, teak, sibirian larch, cumaru, masaranduba, merbau, thermo ash, thermo spruce… Pardoseala tip Decking este disponibila in lungimi, latimi si grosimi variabile, iar suprafetele pot fi netede sau canelate anti - alunecare.

Oferta pardoseala exterior (decking) cuprinde formate tip panou (dale, placi) care se pot aplica chiar si pe un suport confectionat din materiale sintetice.
Panourile prezinta posibilitati nelimitate de imbinare, astfel incat permite cumparatorilor sa creeze un design propriu.


 
LAPACHO
TEAK
MERBAU
CUMARU
TEAK
MASARANDUBA
LARCH SIBERIAN
LARCH SIBERIAN
ASH THERMO
ASH THERMO
   
ASH THERMO
SPRUCE THERMO
     

 
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.