ACASA > PARCHET EXCLUSIV > ADMONTER
Parchetul Admonter este rezultatul unei tehnologii de varf in producerea parchetului de lemn. Acest tip de parchet triplustratificat, produs sub forma unor panouri in format mare, prezinta un aspect unic, care emana caldura si imbogateste fiecare spatiu de locuit.

 
Parchetul Admonter - certificat PEFC (Pan European Forest Certificate) si IBR (Institute for Construction Biology in Rosenheim), - are 30 de ani garantie pentru defecte ascunse, referitoare la materialul utilizat in fabricatie. Este o impresionanta piesa din natura care se continua intro bucata de scandura a carei frumusete naturala este o placere sa o privesti. Doar un procent de 2 % dintre arbori au calitatea necesara pentru a fi utilizati la fabricarea parchetului Admonter. Nicio placa nu se aseamana cu alta; asa cum sunt proiectele din natura, ele sunt unice. Impregnat cu o fina structura lemnoasa, parchetul Admonter ne dezvaluie sufletul ascuns al arborilor, precum si energia padurilor, chiar in locuinata noastra.
 

Observatie: American walnut, American cherry si Siberian larch nu detin certificat PEFC.

 Parchetul Admonter sub forma de placi este foarte stabil in cazul schimbarilor de temperatura si clima, astfel incat crearea unor spatii, intre placile deja montate, este redusa la maxim.
 Acest tip de parchet este supus unui numar de 15 controale de calitate, incepand de la sortarea manuala a lemnului si pana la obtinerea produsului finit..
 
 
Admonter Edition Admonter Antico
Admonter Mocca Admonter XXLONG
Admonter Classic hardwoods Admonter Classic softwoods
Admonter 2bond Admonter CityFloor 
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.