covoare

ACASA > DESPRE NOI

   
Suntem o echipa dinamica, animata de dorinta de a oferi intodeauna ceva nou in materie de pardoseli pentru amenajari interioare si exterioare.

Vaalbara Industries importa si distribuie o gama larga de pardoseli din Slovenia, Italia, Germania si Portugalia. Un partener important il reprezinta firma ALPOD d.o.o din Slovenia, unul dintre cei mai mari distribuitori de parchet si alte tipuri de pardoseala in Europa de SE.

Gama produselor pe care le comercializam cuprinde parchet masiv finisat si nefinisat, parchet dublu si triplustratificat, parchet pluta, parchet piele naturala, pardoseala cu linoleum sub forma de dale, precum si toate tipurile de plinta, profile, suport (underlay) pardoseala,etc.

Vaalbara Industries vine in intampinarea posesorilor de piscine, terase sau gradini, cu pardoseala din lemn pentru exterior (Decking & Cladding), rezistenta la intemperii atmosferice.

Sediul firmei noastre, situat in incinta Sphera Building Center, va sta la dispozitie impreuna cu intreaga echipa de specialisti (design si montaj) pentru a consulta colectia noastra de mostre si materiale in vederea unei alegeri care sa va reprezinte.

Va asiguram ca intreaga gama a produselor noastre este de cea mai buna calitate, nu este daunatoare oamenilor, plantelor, animalelor sau mediului inconjurator.

Pentru a viziona magazinul nostru de covoare accesati: www.oferta-covoare.ro